top of page
  • Photo du rédacteurCoaching.Barcelona.Paris

El naixement del Coaching Barcelona París.


Dos cors bategats es troben, descobreixen, busquen i es troben per batre a l'uníson ... Un cantant i un ballarí compartint la mateixa sensibilitat pel que fa al món, la naturalesa humana, l'art ... De en aquesta inesperada reunió va néixer aquest desig d’unir i construir junts el seu propi univers per portar-los naturalment cap a aquest objectiu comú que és el Coaching Barcelona París.

Les seves experiències, tant en cançó per Aleksandrs Sabanovs com en dansa i esport per a Olivier Bellili, els van portar al mateix pensament, a la mateixa certesa: cada persona apassionada no hauria de tenir por d’expressar la seva passió perquè "tot el món pot cantar o ballar ".


Seria molt simplista i equivocat proclamar que no hi ha alumnes dolents, sinó només mals professors. Tot i això, això ressona amb els dos creadors de Coaching Barcelona París. Un bon entrenador no només ha de ser un bon tècnic, hauria de demostrar empatia i amabilitat per donar suport a aquells que desitgin assolir els seus objectius. Aleksandrs i Olivier estaran atents i atents per acompanyar-vos en aquest aprenentatge respectant el vostre ritme, les vostres capacitats tècniques i psicològiques.

Tant si penses que ets cantant com si no (tu, perquè tothom és cantant); tant si ets un professional com un novell; tant si ets esportista professional com aficionat; tant si esteu còmodes amb el vostre cos com amb l'autorepresentació o no; Coaching Barcelona París hi és per tu individual i personalment.

5 vues0 commentaire
bottom of page